Откријте иновации во RubberTech Кина 2023 година!

Возбудени сме што можеме да објавиме дека RubberTech China 2023 сега е во тек, а Jinan Power Roller Equipment Co., компанија со повеќе од две децении посветеност на индустријата за преработка на гумени ролери, води на овој возбудлив настан!

60

Кои сме ние:

Основана во 1998 година, компанијата Jinan Power Roller Equipment Co. е светилник на иновации во индустријата за производство на гума.Со непоколеблива посветеност на квалитетот и визија за иднината, ние сме доверлив партнер на производителите на гумени ролери ширум светот повеќе од 20 години.

RubberTech Кина 2023:

RubberTech China стои како водечки настан во индустријата за гума, а оваа година ветува дека ќе биде ништо помалку од извонредна.Подгответе се за револуционерни технологии, дискусии што предизвикуваат размислување и можности за вмрежување како ниедна друга

Нашата изложба:

На нашиот штанд, ја откриваме иднината на опремата за обработка на гумени ролери.Од врвни решенија за мешање на гума до системи за контрола на производи и иницијативи водени од одржливост, ние сме пионери во трансформацијата на индустријата.

Придружи ни се:

Придружете ни се на RubberTech China 2023 за да ја видите еволуцијата на производството на гума од прва рака.Нашите експерти, со своето долгогодишно искуство од 1998 година, ќе бидат при рака да одговорат на вашите прашања, да споделат сознанија и да истражуваат возбудливи соработки.

61

Кога:

4 – 6 септемвриth, 2023 година

Време:

9:00 – 17:00 часот

Каде:

N2 – 2C903

Нов меѓународен изложбен центар во Шангај

Останете поврзани со нас на нашите канали за социјални медиуми и веб-локација за ажурирања во живо, ексклузивни содржини од зад сцената и мал поглед на она што се случува за време на настанот.

Ајде да се поврземе, да иновираме и да ја обликуваме иднината на индустријата за гумени ролери заедно!Следете не на LinkedIn и Twitter за ажурирања во реално време и не пропуштајте го возбудливото патување што претстои.

Веб-страница:https://www.jprre.com

              http://www.jn-power.com

Фејсбук: https://www.facebook.com/p/Jinan-Power-Rubber-Roller-Equipment-Co-100057286855131/

YouTube: https://www.youtube.com/@jinanpowerrubberrollerequi8313

Алибаба продавница:https://jn-power.en.alibaba.com

Ви благодариме од срце за вашата континуирана поддршка и со нетрпение го очекуваме вашето присуство на RubberTech China 2023!

Со почит,

Jinan Power Roller Equipment Co.

#RubberTechChina2023 #Innovation #RubberIndustry #PowerRollerEquipment #JinanPowerRollerCo


Време на објавување: Сеп-06-2023 година